Over SWA

De Stichting Woningbouw Achtkarspelen (SWA) verhuurt  2980 woningen in de gemeente Achtkarspelen. De gemeente Achtkarspelen ligt midden in de “De Friese Wouden”. Dit gebied kenmerkt zich door haar prachtige bomenrijen, struikbosjes, elzensingels, kleine meertjes en is zeer vogelrijk. Bovenuit deze prachtige natuur steken de torenspitsen van de omliggende dorpskerken. De SWA heeft haar bezit dan ook in een uniek stukje Nederland waar de natuur nog de boventoon voert.

Omgeving
Naast de rust en de ruimte is er in de nabije omgeving ook economische en culturele bedrijvigheid. De plaatsen Groningen en Leeuwarden kunt u met de trein (3 x per uur) en auto vanaf Buitenpost in circa 20 minuten bereiken. Via de A7, die u binnen 10 minuten oprijdt vanaf Surhuisterveen, bereikt u Amsterdam na 1,5 uur als u zich keurig aan de maximumsnelheid houdt.

Woningaanbod
Het woningaanbod is zeer gevarieerd: flatwoningen voor jong en oud (beschermd wonen), multifunctionele woningen, comfortabele eengezinswoningen, vrijstaande woningen en 2-onder-1 kap woningen. Wanneer u ons gehele woningbezit wilt raadplegen klikt u dan op Woningbezit per dorp. Naast woningen verhuren wij ook garageboxen.

Contact met SWA
Met een dertigtal personeelsleden worden de werkzaamheden om de woningen goed te onderhouden en te verhuren verricht. Wanneer u specifieke informatie wenst over de verhuur van onze woningen klikt u dan op Verhuur. Mocht u ondanks het uitstekende onderhoud aan onze woningen nog nadere informatie wensen van onze onderhoudsdienst of een reparatieverzoek willen indienen dan klikt u op Onderhoudsdienst.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch en op ons bezoekadres bereiken. Wij zullen u met plezier te woord staan.

 

Vragen of hulp nodig?

Voor algemene vragen neemt u contact op met SWA

maandag t/m donderdag
8.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 14.30 uur

vrijdag
8.30 tot 12.00 uur
telefoon 0511 549511

Voor reparatieverzoeken
maandag t/m vrijdag
8.30 tot 11.30 uur
telefoon 0511 543434

Bezoekadres
Zwanebloem 5
9285 LZ Buitenpost

Postadres
Postbus 9
9285 ZV Buitenpost

0511 549511
swa@woningbouwachtkarspelen.nl